Ring på telefon

25 32 49 10

Opsætning af hegn tilbydes​

​Kunne du tænke dig at få fjernet den gamle hæk ind til naboen og få sat et hegn eller plankeværk til haven op i stedet, kan Emborg's Anlæg hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for professionel opsætning af hegn, som vi tilbyder til kunder i områderne omkring Brande, Herning og Vejle.

Få den rette rådgivning fra start af

For os er det selvfølgelig vigtigt først og fremmest at udføre selve arbejdet korrekt, så du får et flot og ikke mindst et holdbart resultat. Det gode arbejde starter dog allerede i opstartsfasen, hvor vi har et stort fokus på at tilbyde den rette rådgivning fra start af.

Der findes for eksempel rigtige mange forskellige typer af havehegn i mange forskellige prisklasser, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til den rette pris.

Kontakt os og få en pris på opsætning af hegn

Kunne du tænke dig at høre mere om priser, eller hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på professionel opsætning af hegn, og du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 25 32 49 10, eller du kan skrive til vores e-mail emborgs.anlaeg@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Græsslåning, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning  af flisebelægninger

Vi så også græs på den traditionelle måde, med alt det for arbejde det indebære.

Minimale omkostninger på belægning sørger for den bedste pris mulig til dig,

Emborg's Anlæg

Thyregodvej 19 | 7330 Brande | Tlf.: 25 32 49 10 | CVR: 34527911 | E-mail: emborgs.anlaeg@gmail.com

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4anmeldelser på ​Facebook